Jørgen Sørlie Yri

Jørgen Sørlie Yri

Spansklektor ved NTNU 2005 – 2018. Glad i å jobbe med undervisning og ditto glad i utforskning av teknologiens plass i den. Jobber med (og av og til i) den spansktalende verden. Et ekstra øye & hjerte i Den dominikanske republikk & Haiti. Spacerockentusiast og musikant.

Du er nå inne på bloggen min, som jeg i hovedsak har brukt til formidling av undervisningsrelatert materiale, samt forsknings- og utviklingsarbeid.   

Fullstendig CV:

CV Jørgen Sørlie Yri 2017

 

I kortere trekk:

Jeg har ved siden av jobben min ved NTNU de senere årene gjort større og mindre oppdrag for blant annet Store Norske Leksikon, Studyaway AS, Høgskolen i Oslo og Akershus, Høgskolen i Telemark, Høgskolen i Østfold, Høgskolen i Vestfold, NMBU – Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, UiO, UiB og Kulturstudier AS.

Teknologi og utdanning. Jeg arrangerte webinarer og seminarer om teknologi og utdanning mellom 2011 og 2017. (Mer om det her). Høsten 2016 var jeg vikar på NTNUs Smart Læring.

Jeg er deltids phd-student i historie ved NTNU og skriver om grenseområdene mellom Haiti og Den dominikanske republikk. To land som jeg kjenner bedre enn de fleste, etter å ha bodd der i to perioder og også arrangert studieturer på øya for studenter ved NTNU, HiL og Studyaway AS.

3 x initiativtaker og arrangør av studieturer med til sammen 66 studenter fra HiL, NTNU og Studyaway AS til og i Den dominikanske republikk (2008, 2010 og 2015). Gjort i nært samarbeid med uunnværlige kollegaer, men med meg selv som ansvarlig.

Jeg er medgrunnlegger og -arrangør av “Quisqueya 2014: justice, nationality and migration”​ – en internasjonal konferanse som ble avholdt i Oslo i 2014.

Også medgrunnlegger og styremedlem i den humanitære organisasjonen Palmarejo-prosjektet, der vi i snart ti år har samlet inn penger til driften av en skole for statsløse barn i Den dominikanske republikk. her samarbeider vi med den lokale organisasjonen MUDHA.

Medeier i Tøyengata Bodega (2014 – 2017), restaurant/vinbar/pub på Tøyen i Oslo, her arrangerte jeg åpne debattmøter/podkasting, i samarbeid med andre.

Tidligere har jeg vært medarrangør på flere mindre festivaler, i tillegg til å ha booket en rekke konserter og turneer i inn- og utland for band jeg har spilt i.

Spacerock-entusiast i bandet Seid, der jeg er med som musikant (de andre er musikere, det er en forskjell), jeg er med som en av flere låtskrivere og jeg er med som daglig leder av vårt DA.

Nær avskiltet sofasosialist, som tidligere banket på dører for å lage revolusjon, men som nå er passivt medlem i SV.

 

  1. #1 by sonia on May 16, 2018 - 8:49 pm

    Hi!

    Our NGO (see link above) which focuses on Human rights violations in Venezuela is arranging a screen talk in Oslo on 8 June with film director Margarita Cadenas who will be showing her documentary (Women of the Venezuelan Chaos) and talking about the challenges of secretly shooting such documentary in a very repressive environment. Would you be interested in interviewing Margarita during her visit, help us advertise the event or being part of this project somehow? Please call me or SMS me at +47 93415574 if you think this is interesting. Gracias!! :-) Sonia Zapata

(will not be published)