Jørgen Sørlie Yri

Jørgen Sørlie Yri

Spansklektor ved NTNU 2005 – 2018. På jakt etter nye oppdrag fra og med senhøsten 2018.

Denne siden er å regne som en åpen søknad om betalt arbeid. 

Jeg ønsker mer enn noe annet å fortsatt jobbe med det artigste jeg vet, nemlig den spansktalende verden og spansk språk. 

Jeg…

  • …er glad i å jobbe med undervisning og ditto glad i utforskning av teknologiens plass i den
  • …jobber med (og av og til i) den spansktalende verden
  • …har et ekstra øye & hjerte i Den dominikanske republikk & Haiti.
  • …er også spacerockentusiast og musikant.

Du er nå inne på bloggen min, som jeg i hovedsak har brukt til formidling av undervisningsrelatert materiale, samt forsknings- og utviklingsarbeid.   

Du kan nå meg på (+47) 938 09 069/jorgen.yri(…)gmail.com

Fullstendig CV:

CV Jørgen Sørlie Yri 2018

Sagt med andre & flere ord:

Jeg har ved siden av jobben min ved NTNU de senere årene gjort større og mindre oppdrag for blant annet Store Norske Leksikon, Studyaway AS, Høgskolen i Oslo og Akershus, Høgskolen i Telemark, Høgskolen i Østfold, Høgskolen i Vestfold, NMBU – Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, UiO, UiB og Kulturstudier AS. Dette har åpnet dører til mange land og folk som jeg ellers ikke ville ha møtt. Jeg trives godt med flere baller i lufta, og gledelig mange av disse lander i nærheten av der de er tenkt å lande.

Teknologi og utdanning. Jeg har alltid tatt teknologiens muligheter innen undervisning på alvor, og ønsker gjerne å fortsette med det. Jeg arrangerte webinarer og seminarer om teknologi og utdanning mellom 2011 og 2017. (Mer om det her). Høsten 2016 var jeg vikar på NTNUs Smart Læring. Jeg elsker å gjøre litt narr av dem som tror at kritt på skuldrene er synonymt med god læring, på samme måte som jeg fryder meg over harselas på bekostning av de digitale misjonssambandene som florerer i både statlig og privat sektor. Jeg er kledelig kjedelig i den digital-analoge debatten, og vil heller si “ja takk, begge deler”.

Jeg er deltids phd-student i historie ved NTNU og skriver om grenseområdene mellom Haiti og Den dominikanske republikk. To land som jeg kjenner bedre enn de fleste, etter å ha bodd der i to perioder og også arrangert studieturer på øya for studenter ved NTNU, HiL og Studyaway AS. Jeg gjorde et lengre feltarbeid der våren 2013. Jeg bodde i Santo Domingo der jeg var gjesteforsker ved OBMICA, men reiste jevnlig i grensetraktene, på begge sidene av grensa. Spør meg gjerne om den øya, men bare om du har god tid.

Logistikk og prosjekter er moro. Derfor ønsker jeg gjerne å jobbe med å få ting til å skje. Her er noen eksempler på ting jeg har laget eller vært med på å lage.

3 x initiativtaker og arrangør av studieturer med til sammen 66 studenter fra HiL, NTNU og Studyaway AS til og i Den dominikanske republikk (2008, 2010 og 2015). Gjort i nært samarbeid med uunnværlige kolleger, men med meg selv som ansvarlig.

Jeg er medgrunnlegger og -arrangør av “Quisqueya 2014: justice, nationality and migration”​ – en internasjonal konferanse som ble avholdt i Oslo i 2014.

Også medgrunnlegger og styremedlem i den humanitære organisasjonen Palmarejo-prosjektet, der vi i over ti år har samlet inn penger til driften av en skole for statsløse barn i Den dominikanske republikk. her samarbeider vi med den lokale organisasjonen MUDHA.

Medeier i Tøyengata Bodega (2014 – 2017), restaurant/vinbar/pub på Tøyen i Oslo, her arrangerte jeg åpne debattmøter/podkasting, i samarbeid med andre.

Tidligere har jeg vært medarrangør på flere mindre festivaler, i tillegg til å ha booket en rekke konserter og turneer i inn- og utland for band jeg har spilt i.

Spacerock-entusiast i bandet Seid, der jeg er med som musikant (de andre er musikere, det er en forskjell), jeg er med som en av flere låtskrivere og jeg er med som daglig leder av vårt DA.

Nær avskiltet sofasosialist, som tidligere banket på dører for å lage revolusjon, men som nå er passivt medlem i SV.

 

  1. No comments yet.
(will not be published)